Mag 250

Ofrojmë reciver MAG 250 për IPTV 

Nese keni paisje MAG 250 atëherë ne ju ofrojmë kanalet ti shikoni pa problem, mjafton të na kontaktoni dhe do bëjmë zgjedhje për ju, gjithashtu shesim edhe MAG 250.

Për ta konfiguruar paisjen dhe për ti shikuar kanalet tona ju lutem KLIKO KËTU

Mag 250 europa

Me shume paisje?

See all