Konfigurimi i MAG 250 për IPTV

Nese dëshironi të lidheni paisjen tuaj MAG 250 me MAKA IPTV atëherë ndiqni hapat me poshtë:

 

 • Kur të ndizni paisjen ju shfaqet kjo pamje në ekran. Ju klikoni në Settings ose shtypni SETUP/SET
  1.1 konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV 1
 • Pastaj shtypeni “System settings”
  2.2 konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV 2
 • Shkoni tek “Servers”
  3.3 konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV 3
 • Shkoni tek “Portals”
  4.4 konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV 4
 •   “Portal 1 name” shkruani  “makatv”. Ndersa “Portal 1 URL” shkruani adresen pa gabuar “http://mag.siptv.eu”.
  konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV portal config mag 250
 • Pastaj shtype “OK” për ta ruajtur
  konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV Portal config maka tv 250 magPasi të kryeni këtë procedurë kthehuni mrapa me “EXIT”  duke shtypur 3 here me dirigjuesin tuaj dhe kur t’ju shfaqet kjo pamje atëherë fikni paisjen tuaj duke klikuar “OK” dhe ndizeni prap.
  12.1 konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV 12
 • Pasi ju ndizet paisja ju del portali/faqja keshtu si në foto me poshtë, ju mbetët të na dergoni atë kodin lartë si në foto dhe ju aktivizohen kanalet!mag250-kodi-makaiptv konfigurimi i mag 250 për iptv Konfigurimi i MAG 250 për IPTV mag250 kodi makaiptv

  SHIKIM TË KËNDSHËM!