Shiko të gjitha kanalet më Maka ,nuk ju duhet sateliti.

Porosit kanale shqip për tv tuaj , mjafton të keni qasje në internet dhe do ti keni mbi 10.000 kanale përmes iptv brenda disa minutave kudo që gjindeni në botë.

3 MUJORE

41.99 €

+6000 Kanale Live
+2000 Filma 
Përkrahje në shumë paisje!
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

6 MUJORE

74.99 €

+6000 Kanale Live
+2000 Filma 
Përkrahje në shumë paisje!
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

12 MUJORE

119.99 €
Ofertë  

+6000 Kanale Live
+2000 Filma 
Përkrahje në shumë paisje!
24/7 Përkrahje në LIVE CHAT

Shikoni 6000 kanalet shqip dhe botërore mjafton të keni një SMART TV dhe të na shkruani me poshtë dhe ne do t'ju japim instruksionet , ku për disa minuta ju do ti keni mbi 6000 Kanale Shqip dhe Botërore Premium në televizionin tuaj , mund ta beni porosinë që tani!

Çka është IPTV?

Sot në moshën e teknologjisë, ju mund të shihni disa mënyra TV pa pasur nevojë për satelit. Një nga menyrat me të mira për të shikuar TV është IPTV. Emri  IPTV specifikon Internet Protocol Television pra Televizon përmes Protokolleve të internetit.

Cilat janë avantazhet e IPTV-së?

Në përgjithësi IPTV ose Internet Protocol Television ka disa avantazhe. Ajo ofron një perspektivë dhe shumë kosto-efektive që të keni mundesi të shikoni kanale aq sa ofrojmë ne, gjithashtu ju do të liroheni nga kabullat,parabolet dhe gjerat e ngjajshmë.

A duhe të kem satelit për IPTV?

Falë teknologjisë të avancuar ju nuk keni nevojë për satelit , mjafton të keni internet me një shpejtësi mbi 16Mbps, ku do të mund ti shikoni të gjithë kanalet me një super cilësi HD dhe me stabilitet të qëndrueshëm.

iptv shqip IPTV SHQIP – MAKA IPTV
Shikoni të gjithë kanalet përmes Smart Tv-së tuaj, mjafton ta keni një televizor smart SAMSUNG ose LG dhe të gjithë…
iptv shqip IPTV SHQIP – MAKA IPTV
NesE keni paisje MAG 250 atëherë ne ju ofrojmë kanalet ti shikoni pa problem, mjafton të na kontaktoni dhe do…