Porositni abonimin tuaj për +6000 kanale në MAKA IPTV

Fields marked with an * are required

Ju mund të bisedoni LIVE CHAT me ne KLIKO KËTU

Ju lutemi, na tregoni se ku do e përdorni Maka IPTV , në android, në SMART TV apo në ndonje paisje tjeter , thjeshtë me fjalë.

Nese ju është zhdukur formulari pas porosisë, atëherë porosia ka përfunduar me sukses.

Porosi e sigurtë!

Porosia juaj do të procesohet menjëherë pasi të beni pagesen për abonimin tuaj në MAKA IPTV.

Nuk ka kosto shtesë.

Nuk ka kosto shtesë, ju do të paguani për atë që ju ofrojmë, pas abonimit ju do të mund ta vazhdoni në të njejtin çmim.

100% Privatësi

Ju do të shikoni kanalet tuaja IPTV sigurtë dhe abonimi që ju ofrojmë është i dedikuar vetëm për ju!
Maka IPTV ofron shërbim të sigurtë!