Smart TV

smart tv Smart TV smartv 447x500

Shikoni iptv direkt përmes SMART TV-së tuaj pa reciver, pa satelit! E gjitha që ju duhet është të instaloni aplikacion SMART IPTV nga SAMSUNG APPS (nese e keni televizionin Samsung), dhe me pas ne kryem pjesën tjetër. Gjithashtu nese keni LG ju mund të shikoni kanalet IPTV nga po e njejta procedurë për me shumë informacione na shkruani në chat.

Shiko se si instalohet SMART IPTV aplikacioni në televizionin SAMSUNG

Shiko se si instalohet SMART IPTV aplikacioni në televizionin SAMSUNG (modelet e reja)

Nese e keni instaluar apo keni nevoje për ndihme na shkruani poshtë në chat tani!